• 30208662
  • midtjylland@indoorgolf.dk

Grundplan

Grundplan

Sådan bliver centeret

Nedenfor ser du grundplanen for vores nye center. En ting er sikkert: Du kommer ikke til at kede dig rent golfmæssigt her!

Grundplan


1. Seperat træningsområde til grupper

Hele rummet er beregnet til gruppetræninger, heriblandt ISI Efterskole og Højskole, Ikast-Brande Sportsstar-College, samt andre grupper der er interreseret i at leje rummet til deres træninger. Rummet vil indeholde 5-6 slagmåtter, stor green hvor der både kan puttes og chippes ind til. Green vil være med bakker og hældninger som man finder det udendørs. Omkring greenen vil der være bakker med rough og fairway, som gør træningen sjov og spændene.

2. Træningsområde for medlemmer samt til grupper

Området vil bliver brugt til fri træning af medlemmer, samt til gruppetræninger. Området vil indeholde 10-14 slagmåtter, samt stor green med bakker og forskellige længder græs omkring, der vil gøre enhver short game træning sjov.

3. Kæmpe træningsområde med Short Game område

Hoved-træningsområdet bliver meget stort, og kommer til at være noget der ikke er set andre steder før. Det kommer til at indeholde 2 greens, samt 4-6 slagmåtter i enden. Greens bliver store med massevis af spændene bakker og hældninger. Området omkring begge greens bliver med store bakker, med rough og fairway. Desuden er det planen af 2 træer vil være at finde i rummet. Her kan du nemt bruge mange timer på at finpudse både svinet, og de korte slag på og omkring green.

4. Trackman Range

Vil du træne dit sving i løbet af vinteren, men er træt af at bolden bliver stoppet af et net? Vi har løsningen! Vi har skiftet det kedeligt net ud med et lærred. Vi har placeret en Trackman bagved træningsbåsen, og koblet den til en projekter. Dette setup gør at bolden flyver videre inde i lærred, præcis som den ville gøre det udendørs. Dette giver en fænomenal træningsoplevelse, hvor du dårligt nok fornemmer at du står indendøres.

5. Trackman Simulatorer

I vores TrackMan Simulator Lounge kan du spille 18 huller, på alle de kendte baner rundt omkring i verden. Loungen er et lukket rum hvor en gruppe spillere kan hygge sig i varme og rumlige omgivelser. Sofaer står klar til afslapning, mens du lyder en kold drikke fra vores bar.

6. Lounge område med bar

I vores lounge-område kan du nyde en kold forfriskning fra vores bar, mens du slapper af i en af vores mange længestole. Du kan se lidt golf i fjernsynet, eller du kan tage en snak om livet med dine træningsmakker.

7. Sports Coach Simulator

Vores Sports Coach Simulator er en golf-simulator som man normalt kender det, men med en ekstra lækker detalje. Nemlig men en kæmpe stor 3-delt skærm. Det kommer til at give en helt speciel følelse at spille ind i sådan en stor skærm.


Hvornår åbner vi

Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få centeret klar. Vi forventer at være klar til åbning i starten af november! 🙂