• 30208662
  • midtjylland@indoorgolf.dk

Booking

Booking

Savner du at spille golf om vinteren?

Hvad med en runde i varme og hyggelige omgivelser med dine golf-venner på en af vores Trackman Simulatorer?
Spil f.eks 4 personer, på St. Andrew Old Course, for helt ned til 37,5,- / time / spiller. 

Centeret er lukket for sæsonen 2023-2024. Vi åbner op igen i oktober 2024.

Fordelene ved at booke simulatortid hos os:

Fleksible Priser:

Prisen for simulatortid varierer afhængigt af, hvilken simulator du vælger, og hvornår på dagen du spiller. Vores priser starter fra kun 150,- DKK per time og går op til 275,- DKK per time. Vi har en prisplan, der passer til ethvert budget.

Medlemsfordele:

Overvej at blive medlem af Indoor Golf Midtjylland for at få endnu flere fordele. For kun 900,- DKK for hele vintersæsonen får du fri adgang til alle vores short game områder, putting greens og slagmåtter. Som medlem får du også en fantastisk rabat på simulatorspil: 25% rabat på de første 10 timer, 50% rabat på de næste 10 timer og hele 75% rabat derefter.

Super Nem, Hurtig og Fleksibel Booking via Sweetspot-Appen

Vores bookingproces er hurtig og enkel takket være Sweetspot-appen. Med appen kan du nemt booke dine simulator-tider, ændre dine bookinger og få adgang til eksklusive tilbud, alt i én app. Book og spil med lethed – vi har gjort det simple og nemt for dig!

Link til download af Sweetspot på iPhone – Klik her

Link til download af Sweetspot på Android – Klik her

Vi har to Simulatortyper

Fra den 15. november 2023 vil alle simulatorer automatisk starte op 5 minutter før din tee-tid begynder og slukke 5 minutter efter, at din tid er slut. Vores center er på visse tidspunkter ubemandet, typisk i ydertimerne af døgnet. Brug koden i den e-mail du modtager når du booker til at komme ind ved at indtaste den på tastaturet, der sidder til højre for hoveddøren. Koden er aktiv 15 minutter inden din tee-tid, og gælder indtil 15 minutter efter din tee-tid er færdig.