Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/0/d/8/indoorgolf.dk/httpd.www/wp-content/themes/wallstreet-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/0/d/8/indoorgolf.dk/httpd.www/wp-content/themes/wallstreet-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42 Golftundervisning Indendørs - Træn med Dansk Golf Akademi i Indoor Golf
  • 52818425
  • midtjylland@indoorgolf.dk

Golfundervisning

Golfundervisning

Golfundervisning

Velkommen til golfundervisning i Indoor Golf Midtjylland! Dansk Golf Akademi’s team står klar til at hjælpe til at hjælpe dig med dit golfspil henover vinteren. Vi tilbyder flere forskellige træningsformer:


PERSONLIG TRÆNING


HOLDFORLØB


KURSER


´GÅ TIL GOLF´


Dansk Golf Akademi står for undervisningen

Golftræningen i Indoor Golf Kokkedal står Dansk Golf Akademi for. Akademiet har eksisteret siden 2005, Vi er idag landets førende aktør inden for golftræning, golfundervisning og golfkurser til spillere i Danmark på alle niveauer.

Golftræning og golfundervisning

Vi ejer og driver i dag flere akademier, ligesom vi har to indendørs golfcentre og samarbejdsklubber. Disse akademier ligger både på sjælland og i jylland. Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam. Vi har konstant fokus på at skabe den bedste golfoplevelse med en innovativ tilgang og løbende uddannelse af vores trænere. Teamet består af højt udannede trænere, der har mange års erfaring indenfor faget, både som spillere og trænere. Vi har specialister indenfor forskellige dele af golfspillet der sikre os at vi hele tiden er opdateret på hvad der sker i golfundervisnings-verdenen.

Endvidere har vi prioriteret altid at investere i det bedste udstyr, hvorfor i dag kan præsentere en komplet pakke, inklusiv TrackMan, Sam Putt Lab, 3D Biodynamic, Swing Catalyst Pressure Plate m.m. Det rette træningsudstyr er i dag er en afgørende del af den optimale træning – og vigtigt for oplevelsen.

Hvorfor golftræning

Golftræning er vejen frem til et bedre golfspil. Og et bedre golfspil skaber større glæde hos den enkelte golfspiller. Derfor er det Dansk Golf Akademis store passion af levere den absolut bedste golfundervisning til alle typer spillere i hele Danmark. Dette gør vi gennem personlig træning, golfkurser, rejser, samt forskellige innovative koncepter, som f.eks Dansk Junior Golf Akademi (DJGA), Gå Til Golf og Børnegolf. Alle disse koncepter har været nytænkende og revolutionere for den danske golf branche, og bidrager idag til dansk golf.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0