• 30208662
  • midtjylland@indoorgolf.dk

Golfundervisning

Golfundervisning

Golfundervisning

Velkommen til golfundervisning i Indoor Golf Midtjylland! Dansk Golf Akademi's team står klar til at hjælpe dig med dit golfspil henover vinteren.

Trænerteamet

Marcus Ahlmann Østergaard​
Professionel Golftræner
Marcus Ahlmann Østergaard

Marcus er vores dygtige golftræner, der brænder for at dele sin omfattende viden om golfsving med dig. Han tror på, at forståelsen af, hvorfor forskellige aspekter af golfsvinget fungerer eller ikke fungerer, er nøglen til succes på golfbanen. Marcus er kendt for sin støttende og positiv tilgang til undervisning, og han arbejder utrætteligt for at hjælpe sine elever med at blive bedre golfspillere.🏌️‍♂️⛳🌟

Priser

40 minutters lektion: 400,-

60 minutters lektion: 600,-

Klippekort 5 x 40 minutter: 1700,-

Klippekort 5 x 60 minutter: 2400,-

Book din træningstid lige her

Dansk Golf Akademi står for undervisningen

Dansk Golf Akademi er idag landets førende aktør inden for golftræning, golfundervisning og golfkurser til spillere i Danmark på alle niveauer.

Vi ejer og driver i dag flere akademier, ligesom vi har to indendørs golfcentre og samarbejdsklubber. Disse akademier ligger både på sjælland og i jylland. Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam. Vi har konstant fokus på at skabe den bedste golfoplevelse med en innovativ tilgang og løbende uddannelse af vores trænere. Teamet består af højt uddannede trænere, der har mange års erfaring indenfor faget, både som spillere og trænere. Vi har specialister indenfor forskellige dele af golfspillet der sikre os at vi hele tiden er opdateret på hvad der sker i golfundervisnings-verdenen.

Endvidere har vi prioriteret altid at investere i det bedste udstyr, og derfor bruger vi altid Trackman samt video-feedback i vores undervisning. Det rette træningsudstyr er i dag er en afgørende del af den optimale træning – og vigtigt for oplevelsen.

Hvorfor golfundervisning

Golfundervisning er vejen frem til et bedre golfspil. Og et bedre golfspil skaber større glæde hos den enkelte golfspiller. Derfor er det Dansk Golf Akademis store passion af levere den absolut bedste golfundervisning til alle typer spillere i hele Danmark