• 30208662
  • mail@indoorgolf.dk

Booking

Booking

Savner du at spille golf om vinteren?

Hvad med en runde i varme og hyggelige omgivelser med dine golf-venner i vores hyggelig Trackman Simulator-rum?

Fordelene ved at booke simulatortid hos os

Fleksible Priser:

Prisen for simulatortid varierer afhængigt af hvornår på dagen du spiller. Vores priser starter fra kun 175,- DKK per time og går op til 250,- DKK per time. Vi har en prisplan, der passer til ethvert budget. Og denne pris er for selve simulatoren, ikke pr.person, så der kan spille op til 4 personer ad gangen.

Medlemsfordele:

Overvej at blive medlem af Indoor Golf Nordsjælland. Der er rigtig mange penge at spare! Læs mere om vores medlemskaber ved at klikke lige her!

Super Nem, Hurtig og Fleksibel Booking via Sweetspot-Appen

Vores bookingproces er hurtig og enkel takket være Sweetspot-appen. Med appen kan du nemt booke dine simulator-tider, ændre dine bookinger og få adgang til eksklusive tilbud, alt i én app. Book og spil med lethed – vi har gjort det simple og nemt for dig!

Bemærk venligst

-Vores center er på visse tidspunkter ubemandet. I disse tidsperioder er det stadig muligt at spille simulatorgolf. Du vil via en kode du får tilsendt via mail få adgang til centeret, og ved at følge disse guides kommer du nemt igang med at spille, og kan nyde din runde i ro og mag.

-Drikkevare og snacks bliver pt ikke solgt i centeret. Du er derfor meget velkommen til selv at medbringe dette til dine runder.