• 27976587
  • mail@indoorgolf.dk

Vores faciliteter

Indoor Golf tilbyder optimale faciliteter til indendørs golftræning!

Short Game Area

Vores Short Game Area er noget helt unik! Du kan ikke blot holde det korte spil ved lige over vinteren, men også udvikle det til et højere niveau. Vi har 3 greens, med rough, fairway, og bakker!

Udslagspladser

Vi har ialt 17 udslagspladser fordelt rundt i centeret. 9 af dem ligger på underetagen, mens 6 ligger på 1. Sal, også ligger der 2 i vores TrackMan Simulator Lounge.

Putting green

Vi har over 320 kvm putting greensi alt! De ligger forskellige steder i centeret, og byder på lange såvel som korte putts, samt puts med eller uden breaks. Der er 10 huller på den store green, perfekt til en dyst mod din træningsmakker.

Simulatorgolf

I Indoor Golf Nordsjælland tilbyder vi 2 typer simulator golf: Full Swing Simulator Golf og TrackMan Simulator Golf. Begge levere en realistisk oplevelse der gør det muligt at nyde 18 huller hele året rundt.

1. Sal

Vores 1. sal består af 6 udslagsmåtter, samt en putting- og chipping green. Etagen bruges at centerets medlemmer, og derudover udlejes den også ud til private grupper og holdtræninger.

Fitness

Vores fitnss lokale indholder flere forskellige ting: Håndvægte og vægtstænger til let eller tung vægttræning, ribber samt TRX slynger, måtter til gulvtræning samt kettlebells og slammballs.

Træner i Indoor Golf

Ilya Yakimov

Nicolas Riiber - Golftræner i Indoor Golf

PGA træner i Indoor Golf

Nicolas Riiber

Andreas Kali - Golftræner i Indoor Golf

PGA Træner i Indoor Golf

Andreas Kali

Nicolai Cetti - Golftræner i Indoor Golf

PGA Træner i Indoor Golf

Nicolai Cetti

Peter Thomsen - Golftræner i Indoor Golf

PGA Træner i Indoor Golf

Peter Thomsen

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK0,00
Total
DKK0,00
Fortsæt med at handle
0