• 27976587
  • mail@indoorgolf.dk

Personlig træning

Personlig træning

Golfundervisning med Dansk Golf Akademi

 

Book din golfundervisning her

Du kan booke tid hos PGA-trænerne i Dansk Golf Akademi her. Tryk på knappen ved den træner du ønsker at træne med, og du kan kontakte ham direkte på mail vedr. tispunkt. 


Nicolas Riiber

Golfundervisning med Nicolas Riiber

Book din træning med Nicolas her


Andreas Kali

Golfundervisning med Andreas Kali

Book din træning med Andreas her


Peter Thomsen

Golfundervisning med Peter Thomsen

Book din træning med Peter her


Golfundervisning hos Dansk Golf Akademi er din vej til et bedre golfspil. Vi er kendte for at have Danmarks stærkeste trænerteam. Vi har konstant fokus på at skabe den bedste golfoplevelse med en innovativ tilgang og løbende uddannelse af vores trænere. Teamet består af højt udannede trænere, der har mange års erfaring indenfor faget, både som spillere og trænere. Vi har specialister indenfor forskellige dele af golfspillet der sikre os at vi hele tiden er opdateret på hvad der sker i golfundervisnings-verdenen.

Hos Dansk Golf Akademi prioriteret vi altid at investere i det bedste udstyr, hvorfor i dag kan præsentere en komplet pakke, inklusiv TrackMan, Sam Putt Lab, 3D Biodynamic, Swing Catalyst Pressure Plate m.m. Det rette træningsudstyr er i dag er en afgørende del af den optimale træning – og vigtigt for oplevelsen.